https://freespins-norway.com/
Mega Fortune

Mega Fortune Gratis Spilleautomater

Penger, penger, penger. Dette spillet handler om fordeler og privilegier som følger med ekstrem rikdom. Dette spillet er et 5 hjuls spill, med 25 gevinstlinjer og den progressive jackpoten du kan satse fire mynter på hver linje.

Racer symboler er helt vilt

Det er to bonusfunksjoner når du spiller Mega Fortune. Den første er aktivert når du får tre eller flere av "Champagne" skatter symbolene på hjulene. Når dette skjer må du klikke på en av de Champagne symbolene og du vil bli tildelt et tilfeldig antall gratis spinn og multiplikatorer. Under gratis Spins, hvis to eller flere av Champagne symbolene lander, har du igjen å klikke på en av dem for deretter å bli tildelt enten ekstra gratis spinn eller en større multiplikator for resten av dine gratis Spins.

Den andre bonus funksjonen er aktivert når tre eller flere av de " Bonus Hjul "-symbolene dukker opp på rad på en gevinstlinje som starter fra venstre side av skjermen. Når dette skjer vil du bli ført til et skjermbilde som viser tre lagdelte hjul. De første hjulet er spunnet utenfor trinnet utenfor trinnet og det vil enten lande på et tall som betegner en premie av at mange mynter eller en pil peker innover. Hvis den lander på pilen, er det andre trinn på hjulet spunnet. Denne gangen kan du enten vinne en større premie, den minste av de tre jackpotten, eller du kan lande på en pil som peker på det innerste hjulet. Hvis du lander på en pil midt på trinnet når hjulet er spunnet. På dette trinnet kan du vinne en enda større mynt premie, den mellomste jackpoten eller du kan lande på pilen som peker til Mega Jackpot som på tidspunktet for denne anmeldelsen, var bare på litt mindre enn 1 million euro!

Bonus hjul spillet er ganske gøy selv om det er verdt å merke seg at det er svært usannsynlig at hjulet representerer en virkelige nøyaktig odds. Dette betyr at til tross for det faktum at det utvendige trinnet på hjulet er de lite mynt premier og halvparten av pilene for å gå videre til det midtre trinnet. Det er da sannsynlig at du vil lande på en liten mynt premie langt oftere enn å gå videre til den midtre tverrstang.

banner
100% bonus opptil
€300!

Bonus Spill

Liker du store jackpoter? Dette slott-spillet bringer deg tre forskjellige jackpoter: Mega Progressiv Jackpot, Major Progressiv Jackpot og Rapid Progressive Jackpot. Sats maksimalt fire mynter på alle 25 innsatslinjer (100 mynter totalt), og du vil kvalifisere for Mega Progressive Jackpot.

Bonus Info

Gratis Spin (bonus runden) aktiveres når tre eller flere skatter-symboler viser hvor som helst på de fem hjulene. Mega Fortune Jackpot spillet kan også aktiveres under Gratis spinn bonus runden.

Mega Fortune for mobile enheter og nettbrett

Dette spillet er spesielt designet for nettlesere på iOS- og Android-enheter, så vel som på alle stasjonære datamaskiner.

Konklusjoner

Mega Fortune online spilleautomat gir gode gevinster på gratisspinn da det er en progressiv multiplikator. Med lykkehjulet kan du også vinne gode premier i bonus runden. I et ekte spill på en spilleautomat kan ett spinn av lykkehjulet bringe jackpotten til brukeren.

Legg igjen kommentaren
Spill for penger