https://freespins-norway.com/
Wild Turkey

Wild Turkey Spilleautomater av NetEnt

Temaet for denne mynten er ganske uvanlig: den er dedikert til kalkun stammene som forente seg og begynte å forsvare seg og brødrene sine. Det er ingen hemmelighet at nordamerikanske mennesker liker å jakte kalkuner, men med fuglene som er presentert i denne spilleautomaten, vil dette ikke fungere da de kan kjempe mot alle som tør angripe dem. Spilleautomaten lar deg komme inn i en uforglemmelig atmosfære for utrolige opplevelser. Spillet setter deg øyeblikkelig i løpet for sin ære og rikdom.

Hvilken bedre måte å tenke etter en hard dag enn å komme hjem, sitte komfortabelt i sofaen med en enhet og glede deg over å spille favoritt simulatorene dine? Med innføringen av lov om forbud mot spill og den gradvise nedleggelsen av alle spill anlegg i landet, gjorde spillaktiviteter raskt sin virkelige registrering virtuell. Dette var et stort skritt fremover i spenning. Både spillere og brukere har fått noen avanserte funksjoner. Hvis du var ute etter denne typen underholdning i et lekerom før, kommer spenningen når som helst som passer deg. Alt du trenger er en internettforbindelse. Denne spilleautomaten fortjener oppmerksomhet og tid. Prøv spill og oppdag hvor enkelt og billig alt er for alle.

banner
100% bonus opptil
€300!

Tema og Spillfunksjoner Wild Turkey

Stilen til denne emulatoren vil appellere til deg, den er helt ansvarlig for spill temaet. Vakker design lar deg dykke inn i en vakker og uforglemmelig verden av avslapning og underholdning. Fantastisk bakgrunnsmusikk, grafikk av høy kvalitet, fascinerende spill og gjennomtenkt gameplay – og dette er ikke alle fordelene med den foreslåtte mynten. Når du starter spillet, blir du øyeblikkelig ført til hovedvinduet, representert av fem klassiske plater i bakgrunnen av planter, vinstokker og annen flora.

Wild Turkey Spilleautomat: NetEnt Proprietary Interface

Svenske utviklere installerer tradisjonelt et klassisk brukergrensesnitt i spilleautomatene sine, takket være at publikum raskt kan mestre styringen av den nye spilleautomaten og oppdage den virkelige gleden ved spillprosessen.

Symboler og Bonusfunksjoner

Spillet har 10 hovedsymboler. De lavest betalende symbolene i spillet er kortstokken fra 10 og opp til Ess. De øvrige 5 symbolene er kalkun karakterer i merkelige bekledninger og hver har egne verdier i spillet. Wild- symbolet er da en kalkun gud som hjelper deg med å lande flere vinnende kombinasjoner da den erstatter alle symboler i spillet. Får du 3,4 eller 5 av denne guden opp på hjulene blir du også belønnet med opptil 60 gratisspinn. Og ikke nok med det, i gratisspinnene blir wild- symbolet omgjort til en stablet wild som erstatter alle andre symboler i rekken der wild- symbolet lander. Dette gir deg store muligheter for gevinst i spillet. Ikke rart denne spilleautomaten leverer en tilbakebetalingprosent på 96,6%!

Sammendrag av maskin beskrivelse

Wild Turkeys ‘videospill lar alle ta en pause fra hjemme problemer, lade opp med et positivt resultat og få en rekke uforglemmelige inntrykk. Utviklere fortsetter å realisere fantasiene sine om dyr.

Legg igjen kommentaren
Spill for ekte penger